Ostoskorisi

Ostoskorisi on tyhjä

OSTA NYT

GDPR:n tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntömme päivitettiin viimeksi 6. syyskuuta 2023.

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa käytäntöjämme ja menettelyjämme, jotka koskevat tietojesi keräämistä, käyttöä ja luovuttamista, kun käytät Palvelua, ja kertoo sinulle tietosuojaoikeuksistasi ja siitä, kuinka laki suojaa sinua.

Käytämme henkilötietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä Palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Tämän tietosuojakäytännön on luonut TermsFeed GDPR -tietosuojakäytäntömalli.

Tulkinta ja määritelmät

Tulkinta

Sanoilla, joiden alkukirjain kirjoitetaan isolla, on merkitykset, jotka on määritelty seuraavissa olosuhteissa. Seuraavilla määritelmillä on sama merkitys riippumatta siitä, esiintyvätkö ne yksikkö- vai monikkomuodossa.

Määritelmät

Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksia varten:

  • "Tili" tarkoittaa yksilöllistä tiliä, joka on luotu sinulle, jotta voit käyttää Palveluamme tai sen osia.

  • "Yritys" (johon viitataan tässä sopimuksessa nimellä "Yhtiö", "Me", "Me" tai "Meidän") viittaa Copycat Fragrance EU:hun

    GDPR:ssä Yritys on rekisterinpitäjä.

  • "Maa" viittaa Yhdistyneeseen kuningaskuntaan.

  • "Evästeet" ovat pieniä tiedostoja, jotka verkkosivusto asettaa tietokoneellesi, mobiililaitteellesi tai mihin tahansa muuhun laitteeseen ja jotka sisältävät tiedot selaushistoriastasi kyseisellä verkkosivustolla sen monien käyttötarkoitusten ohella.

  • "Rekisterinpitäjä" GDPR:ssä (Yleinen tietosuoja-asetus) tarkoittaa yhtiötä oikeushenkilönä, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa määrittelee henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot. Henkilökohtaiset tiedot.

  • "Laite" tarkoittaa mitä tahansa laitetta, jolla on pääsy Palveluun, kuten tietokone, matkapuhelin tai digitaalinen tabletti.

  • "Henkilötiedot" ovat mitä tahansa tietoa, joka liittyy tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan henkilöön.

    GDPR:ssä henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia sinuun liittyviä tietoja, kuten nimeä, tunnistenumeroa, sijaintitietoja, online-tunnistetta tai yhtä tai useampaa tekijää, jotka liittyvät fyysiseen, fysiologiseen, geneettiseen, henkiseen, taloudelliseen kulttuurista tai sosiaalista identiteettiä.

  • "Palvelu" viittaa verkkosivustoon.

  • "Palveluntarjoaja" tarkoittaa luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, joka käsittelee tietoja Yrityksen puolesta. Se viittaa ulkopuolisiin yrityksiin tai Yhtiön palveluksessa oleviin henkilöihin helpottamaan Palvelua, tarjoamaan Palvelua Yhtiön puolesta, suorittamaan Palveluun liittyviä palveluita tai avustamaan Yritystä Palvelun käytön analysoinnissa.
    GDPR:ssä Palveluntarjoajia pidetään Tietojen käsittelijöinä.

  • "Käyttötiedot" viittaa automaattisesti kerättyihin tietoihin, jotka on luotu joko Palvelun käytöstä tai itse Palvelun infrastruktuurista (esimerkiksi sivukäynnin kesto).

  • "Verkkosivusto" tarkoittaa Copycat Fragrance EU:ta, johon pääsee osoitteesta https://copycatfragrances.eu

  • "Sinä" tarkoittaa Palvelua käyttävää henkilöä tai yritystä tai muuta oikeushenkilöä, jonka puolesta kyseinen henkilö käyttää Palvelua tai käyttää sitä soveltuvin osin.

    GDPR:n (Yleinen tietosuoja-asetus) mukaan Sinuun voidaan viitata Rekisteröidynä tai Käyttäjänä, koska olet Palvelua käyttävä henkilö.

Henkilötietojesi kerääminen ja käyttö

Kerättyjen tietojen tyypit

Henkilötiedot

Käytettäessä Palveluamme voimme pyytää sinua antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja, joita voidaan käyttää yhteydenottoon tai sinuun tunnistamiseen. Henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja voivat olla, mutta niihin rajoittumatta:

  • Sähköpostiosoite

  • Etunimi ja sukunimi

  • Puhelinnumero

  • Osoite, osavaltio, maakunta, postinumero, kaupunki

  • Käyttötiedot

Käyttötiedot

Käyttötiedot kerätään automaattisesti Palvelua käytettäessä.

Käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten laitteesi Internet-protokolla-osoitteen (esim.g IP-osoite), selaimen tyyppi, selainversio, Palvelumme sivut, joilla vierailet, vierailusi aika ja päivämäärä, näillä sivuilla käytetty aika, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnostiset tiedot.

Kun käytät Palvelua mobiililaitteella tai sen kautta, voimme kerätä automaattisesti tiettyjä tietoja, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, käyttämäsi mobiililaitteen tyyppi, mobiililaitteesi yksilöllinen tunnus, mobiililaitteesi IP-osoite. , Mobiilikäyttöjärjestelmäsi, käyttämäsi mobiili-Internet-selaimen tyyppi, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnostiikkatiedot.

Saamme myös kerätä tietoja, joita selaimesi lähettää aina, kun vierailet Palvelussamme tai kun käytät Palvelua mobiililaitteella tai sen kautta.

Seurantatekniikat ja evästeet

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita palvelumme toiminnan seuraamiseen ja tiettyjen tietojen tallentamiseen. Käytetyt seurantateknologiat ovat majakoita, tunnisteita ja komentosarjoja tiedon keräämiseen ja seurantaan sekä Palvelumme parantamiseen ja analysointiin. Käyttämiämme tekniikoita voivat olla:

  • Evästeet tai selaimen evästeet. Eväste on pieni tiedosto, joka on sijoitettu laitteellesi. Voit ohjeistaa selaimesi kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos et kuitenkaan hyväksy evästeitä, et ehkä voi käyttää kaikkia Palvelumme osia. Ellet ole muuttanut selaimesi asetuksia niin, että se kieltää evästeet, palvelumme voi käyttää evästeitä.
  • Web Beacons. Tietyt Palvelumme osiot ja sähköpostimme voivat sisältää pieniä sähköisiä tiedostoja, jotka tunnetaan verkkojäljiteinä (kutsutaan myös selkeiksi gifeiksi, pikselitunnisteiksi ja yhden pikselin GIF-tiedostoiksi), joiden avulla yritys voi esimerkiksi laskea käyttäjät, joilla on vieraili kyseisillä sivuilla tai avasi sähköpostin ja muita asiaan liittyviä verkkosivustojen tilastotietoja (esimerkiksi tietyn osion suosion tallentamista ja järjestelmän ja palvelimen eheyden tarkistamista).

Evästeet voivat olla "pysyviä" tai "istuntokohtaisia" evästeitä. Pysyvät evästeet pysyvät henkilökohtaisella tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi, kun siirryt offline-tilaan, kun taas istuntoevästeet poistetaan heti, kun suljet verkkoselaimen.

Käytämme sekä istunto- että pysyviä evästeitä alla määriteltyihin tarkoituksiin:

  • Tarvittavat / välttämättömät evästeet

    Tyyppi: Istuntoevästeet

    Hallinta: Us

    Tarkoitus: Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta voit tarjota sinulle verkkosivuston kautta saatavilla olevia palveluita ja jotta voit käyttää joitakin sen ominaisuuksia. Ne auttavat todentamaan käyttäjiä ja estämään käyttäjätilien vilpillisen käytön. Ilman näitä evästeitä pyytämiäsi palveluita ei voida tarjota, ja käytämme näitä evästeitä vain tarjotaksemme sinulle kyseiset palvelut.

  • Evästekäytäntö / Ilmoitus Evästeiden hyväksyminen

    Tyyppi: Pysyvät evästeet

    Hallinta: Us

    Tarkoitus: Nämä evästeet tunnistavat, ovatko käyttäjät hyväksyneet evästeiden käytön verkkosivustolla.

  • Toimintoevästeet

    Tyyppi: Pysyvät evästeet

    Hallinta: Us

    Tarkoitus: Näiden evästeiden avulla voimme muistaa valinnat, jotka teet käyttäessäsi verkkosivustoa, kuten kirjautumistietosi tai kielivalintasi. Näiden evästeiden tarkoituksena on tarjota sinulle henkilökohtaisempi kokemus ja välttää sinun tarvitse syöttää asetuksesi uudelleen aina, kun käytät verkkosivustoa.

  • Seuranta- ja tehokkuusevästeet

    Tyyppi: Pysyvät evästeet

    Hallinta: kolmannet osapuolet

    Tarkoitus: Näitä evästeitä käytetään seuraamaan tietoja verkkosivustolle tulevasta liikenteestä ja siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivustoa. Näiden evästeiden avulla kerätyt tiedot voivat suoraan tai epäsuorasti tunnistaa sinut yksittäiseksi vierailijaksi. Tämä johtuu siitä, että kerätyt tiedot on yleensä linkitetty pseudonyymiin tunnisteeseen, joka liittyy laitteeseen, jolla käytät verkkosivustoa. Saatamme myös käyttää näitä evästeitä uusien sivujen, ominaisuuksien tai verkkosivuston toimivuuden testaamiseen nähdäksemme, kuinka käyttäjämme reagoivat niihin.

Lisätietoja käyttämistämme evästeistä ja valinnoistasi evästeiden suhteen on evästekäytännössämme tai tietosuojakäytäntömme Evästeet-osiossa.

Henkilötietojesi käyttö

Yhtiö voi käyttää henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Palvelumme tarjoaminen ja ylläpitäminen, mukaan lukien Palvelumme käytön valvonta.

  • Tilisi hallinta: Rekisteröitymisesi hallinta Palvelun käyttäjäksi. Antamasi henkilötiedot voivat antaa sinulle pääsyn Palvelun eri toimintoihin, jotka ovat käytettävissäsi rekisteröityneenä käyttäjänä.

  • Sopimuksen täyttäminen: Ostamiesi tuotteiden, tavaroiden tai palveluiden ostosopimuksen tai minkä tahansa muun kanssamme Palvelun kautta tehdyn sopimuksen kehittäminen, noudattaminen ja toteuttaminen.

  • Ottaa yhteyttä sinuun: Ottaa yhteyttä sinuun sähköpostitse, puhelimitse, tekstiviestillä tai muilla vastaavilla sähköisen viestinnän muodoilla, kuten mobiilisovelluksen push-ilmoituksilla, jotka koskevat päivityksiä tai toiminnallisuuksiin, tuotteisiin liittyvää informatiivista viestintää tai sopimuspalvelut, mukaan lukien tietoturvapäivitykset, kun se on tarpeen tai järkevää niiden toteuttamisen kannalta.

  • Tarjoaaksemme sinulle uutisia, erikoistarjouksia ja yleistä tietoa muista tarjoamistamme tuotteista, palveluista ja tapahtumista, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin ne, jotka olet jo ostanut tai joista olet tiedustellut, ellet ole päättänyt olla vastaanottamatta sellaista tietoa.

  • Pyyntöjesi hallinta: Osallistuminen ja pyyntöjesi hallinta Meille.

  • Liiketoiminnan siirrot: Saatamme käyttää tietojasi arvioidaksemme tai toteuttaaksemme fuusiota, myyntiä, uudelleenjärjestelyä, uudelleenjärjestelyä, purkamista tai muuta osan tai koko omaisuutemme myyntiä tai siirtoa, olipa kyseessä sitten meno. koskien tai osana konkurssia, selvitystilaa tai vastaavaa menettelyä, jossa Palvelumme käyttäjistä hallussamme olevat Henkilötiedot ovat siirrettyjen varojen joukossa.

  • Muihin tarkoituksiin: Saatamme käyttää tietojasi muihin tarkoituksiin, kuten tietojen analysointiin, käyttötrendien tunnistamiseen, myynninedistämiskampanjoidemme tehokkuuden määrittämiseen sekä palveluidemme, tuotteidemme, palveluidemme, markkinointia ja kokemustasi.

Saamme jakaa henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:

  • Palveluntarjoajien kanssa: Voimme jakaa henkilötietosi palveluntarjoajien kanssa seurataksemme ja analysoidaksemme Palvelumme käyttöä, maksujen käsittelyä varten, ottaaksemme sinuun yhteyttä.
  • Liiketoiminnan siirrot: Voimme jakaa tai siirtää henkilötietojasi sulautumisen, yrityksen omaisuuden myynnin, rahoituksen tai liiketoimintamme tai osan hankinnan yhteydessä tai neuvottelujen aikana toiselle yritykselle .
  • Yritysyhtiöiden kanssa: Saatamme jakaa tietosi tytäryhtiöidemme kanssa, jolloin edellytämme näiden tytäryhtiöiden noudattavan tätä tietosuojakäytäntöä. Osakkuusyhtiöitä ovat emoyhtiömme ja kaikki muut tytäryhtiöt, yhteisyrityskumppanit tai muut yhtiöt, joissa hallitsemme tai jotka ovat meidän kanssamme yhteisessä määräysvallassa.
  • Liikekumppaneiden kanssa: Saatamme jakaa tietosi liikekumppaneidemme kanssa tarjotaksemme sinulle tiettyjä tuotteita, palveluita tai kampanjoita.
  • Muiden käyttäjien kanssa: kun jaat henkilökohtaisia ​​tietoja tai olet muuten vuorovaikutuksessa julkisilla alueilla muiden käyttäjien kanssa, kaikki käyttäjät voivat nähdä tällaiset tiedot ja niitä voidaan jakaa julkisesti ulkopuolella.
  • Suostuksellasi: Voimme luovuttaa henkilötietojasi mihin tahansa muuhun tarkoitukseen suostumuksellasi.

Henkilötietojesi säilyttäminen

Yhtiö säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä määrin kuin se on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi jos meidän on säilytettävä tietosi soveltuvien lakien noudattamiseksi), riitojen ratkaisemiseksi ja oikeudellisten sopimustemme ja käytäntöjemme noudattamiseksi.

Yhtiö säilyttää käyttötiedot myös sisäisiä analyysejä varten. Käyttötietoja säilytetään yleensä lyhyemmän ajan, paitsi jos näitä tietoja käytetään turvallisuuden vahvistamiseen tai Palvelumme toimivuuden parantamiseen tai olemme lain mukaan velvollisia säilyttämään nämä tiedot pidempiä aikoja.

Henkilötietojesi siirto

Tietojasi, mukaan lukien henkilötietojasi, käsitellään Yhtiön toimipisteissä ja muissa paikoissa, joissa käsittelyyn osallistuvat osapuolet sijaitsevat. Se tarkoittaa, että nämä tiedot voidaan siirtää – ja niitä voidaan ylläpitää – tietokoneissa, jotka sijaitsevat osavaltiosi, provinssin, maan tai muun valtion lainkäyttöalueen ulkopuolella, jossa tietosuojalait voivat poiketa lainkäyttöalueellasi.

Suostuksesi tähän tietosuojakäytäntöön ja sen jälkeen tällaisten tietojen toimittamiseen edustaa suostumustasi kyseiseen siirtoon.

Yhtiö ryhtyy kaikkiin kohtuudella tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä henkilötietojasi siirretä organisaatiolle tai maahan, ellei käytössä ole riittävää valvontaa, mukaan lukien tietojesi ja muiden henkilötietojesi turvallisuudesta.

Henkilötietojesi paljastaminen

Liiketapahtumat

Jos yritys on osallisena sulautumisessa, yrityskaupassa tai omaisuuden myyntiin, henkilötietojasi voidaan siirtää. Ilmoitamme ennen kuin henkilötietosi siirretään, ja niihin sovelletaan erilaista tietosuojakäytäntöä.

Lainvalvonta

Tietyissä olosuhteissa yritystä voidaan vaatia luovuttamaan henkilötietojasi, jos laki niin vaatii tai viranomaisten päteviin pyyntöihin (esim.g tuomioistuin tai valtion virasto).

Muut lakivaatimukset

Yhtiö voi luovuttaa henkilötietojasi vilpittömässä mielessä, että tällainen toimenpide on tarpeen:

  • Noudata lakisääteistä velvoitetta
  • Suojella ja puolustaa Yrityksen oikeuksia tai omaisuutta
  • Estä tai tutki mahdollista Palveluun liittyvää väärinkäyttöä
  • Suojaa Palvelun Käyttäjien tai yleisön henkilökohtainen turvallisuus
  • Suojaa oikeudelliselta vastuulta

Henkilötietojesi turvallisuus

Henkilötietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, että mikään Internetin kautta tapahtuva tiedonsiirto tai sähköinen tallennustapa ei ole 100 % turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseen, emme voi taata niiden ehdotonta turvallisuutta.

Yksityiskohtaiset tiedot henkilötietojesi käsittelystä

Käyttämillämme palveluntarjoajilla voi olla pääsy henkilötietoihisi. Nämä kolmannen osapuolen toimittajat keräävät, tallentavat, käyttävät, käsittelevät ja siirtävät tietoja toiminnastasi Palvelussamme tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti.

Analytics

Saamme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia valvomaan ja analysoimaan Palvelumme käyttöä.

Sähköpostimarkkinointi

Saamme käyttää henkilötietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä uutiskirjeiden, markkinointi- tai myynninedistämismateriaalien ja muiden sinua mahdollisesti kiinnostavien tietojen kanssa. Voit kieltäytyä vastaanottamasta meiltä mitään tai kaikkia näistä ilmoituksista seuraamalla tilauksen peruutuslinkkiä tai ohjeita, jotka ovat lähettämässämme sähköpostissa tai ottamalla meihin yhteyttä.

GDPR:n tietosuoja

Oikeusperusta henkilötietojen käsittelylle GDPR:n mukaisesti

Saamme käsitellä henkilötietoja seuraavin ehdoin:

  • Suostumus: Olet antanut suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn yhtä tai useampaa tarkoitusta varten.
  • Sopimuksen täytäntöönpano: Henkilötietojen toimittaminen on välttämätöntä kanssasi tehdyn sopimuksen ja/tai sopimusta edeltävien velvoitteiden täyttämiseksi.
  • Oikeudelliset velvoitteet: Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä Yhtiön lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi.
  • Elintärkeät edut: Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä Sinun tai toisen luonnollisen henkilön elintärkeiden etujen suojelemiseksi.
  • Yleinen etu: Henkilötietojen käsittely liittyy tehtävään, joka suoritetaan yleisen edun nimissä tai yritykselle kuuluvaa julkista valtaa käytettäessä.
  • Oikeutetut edut: Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä Yhtiön oikeutettujen etujen toteuttamiseksi.

Yhtiö auttaa joka tapauksessa mielellään selventämään käsittelyyn sovellettavaa erityistä oikeusperustaa ja erityisesti sitä, onko henkilötietojen toimittaminen lakisääteinen tai sopimukseen perustuva vaatimus vai sopimuksen tekemisen edellytys.

Oikeutesi GDPR:n mukaisesti

Yhtiö sitoutuu kunnioittamaan henkilötietojesi luottamuksellisuutta ja takaamaan, että voit käyttää oikeuksiasi.

Sinulla on tämän tietosuojakäytännön ja lain nojalla oikeus, jos olet EU:n alueella:

  • Pyydä pääsyä henkilötietoihisi. Oikeus käyttää, päivittää tai poistaa tietoja, jotka meillä on sinusta. Aina kun mahdollista, voit käyttää, päivittää tai pyytää henkilötietojesi poistamista suoraan tilisi asetusosiossa. Jos et pysty suorittamaan näitä toimia itse, ota yhteyttä meihin auttamaan sinua. Näin voit myös saada kopion hallussamme olevista henkilötiedoistasi.
  • Pyydä henkilötietojen korjaamista, joita meillä on sinusta. Sinulla on oikeus saada oikaisemaan kaikki hallussamme olevat sinua koskevat puutteelliset tai epätarkat tiedot.
  • Vastusta henkilötietojesi käsittelyä. Tämä oikeus on olemassa, kun luotamme oikeutettuun etuun käsittelymme oikeudellisena perustana ja sinun erityisessä tilanteessasi on jotain, minkä vuoksi haluat vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tällä perusteella. Sinulla on myös oikeus vastustaa sitä, missä käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin.
  • Pyydä henkilötietojesi poistamista. Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan tai poistamaan henkilötietoja, kun meillä ei ole hyvää syytä jatkaa niiden käsittelyä.
  • Pyydä henkilötietojesi siirtoa. Toimitamme sinulle tai valitsemallesi kolmannelle osapuolelle henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa. Huomaa, että tämä oikeus koskee vain automatisoituja tietoja, joiden käyttöön annoit alun perin suostumuksesi tai joissa käytimme tietoja sopimuksen tekemiseen kanssasi.
  • Peruuta suostumuksesi. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käyttöön. Jos peruutat suostumuksesi, emme ehkä pysty tarjoamaan sinulle pääsyä tiettyihin Palvelun toimintoihin.

GDPR-tietosuojaoikeuksiesi käyttäminen

Voit käyttää pääsy-, oikaisu-, peruutus- ja vastustusoikeuksiasi ottamalla meihin yhteyttä. Huomaa, että voimme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen kuin vastaamme tällaisiin pyyntöihin. Jos teet pyynnön, yritämme parhaamme vastata sinulle mahdollisimman pian.

Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle henkilötietojesi keräämisestä ja käytöstä. Jos olet Euroopan talousalueella (ETA), ota yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen ETA-alueella saadaksesi lisätietoja.

Lasten tietosuoja

Palvelumme ei koske alle 13-vuotiaita. Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja keneltäkään alle 13-vuotiaalta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja tiedät, että lapsesi on antanut meille henkilötietoja, ota meihin yhteyttä. Jos saamme tietoomme, että olemme keränneet henkilötietoja keneltä tahansa alle 13-vuotiaalta ilman vanhempien suostumusta, ryhdymme toimiin poistaaksemme nämä tiedot palvelimiltamme.

Jos meidän on luotettava suostumukseen tietojesi käsittelyn laillisena perustana ja maasi edellyttää vanhemman suostumusta, voimme vaatia vanhempasi suostumuksen ennen kuin keräämme ja käytämme tietoja.

Linkit muille verkkosivustoille

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, joita emme hallinnoi. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että tutustut jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytäntöön.

Meillä ei ole minkäänlaisia ​​kolmansien osapuolien sivustojen tai palveluiden sisältöä, tietosuojakäytäntöjä tai käytäntöjä emmekä ole vastuussa niistä.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Saamme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Ilmoitamme sinulle kaikista muutoksista julkaisemalla uuden tietosuojakäytännön tällä sivulla.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja/tai näkyvällä ilmoituksella palvelussamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme "Viimeksi päivitetty" -päivämäärän tämän tietosuojakäytännön yläosassa.

Sinua kehotetaan tarkistamaan tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta. Tämän tietosuojakäytännön muutokset tulevat voimaan, kun ne julkaistaan ​​tällä sivulla.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, voit ottaa meihin yhteyttä:

  • Käymällä tällä sivulla verkkosivustollamme: https://copycatfragrances.eu
  • Lähettämällä meille sähköpostin: daniel@copycatfragrances.co.uk