Ostoskorisi

Ostoskorisi on tyhjä

OSTA NYT

Tietosuojakäytäntö

Viimeksi päivitetty: 6. syyskuuta 2023

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa käytäntöjämme ja menettelyjämme, jotka koskevat tietojesi keräämistä, käyttöä ja luovuttamista, kun käytät Palvelua, ja kertoo sinulle tietosuojaoikeuksistasi ja siitä, kuinka laki suojaa sinua.

Käytämme henkilötietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä Palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Tämä tietosuojakäytäntö on luotu TermsFeed Privacy Policy Generatorin avulla.

Tulkinta ja määritelmät

Tulkinta

Sanoilla, joiden alkukirjain kirjoitetaan isolla, on merkitykset, jotka on määritelty seuraavissa olosuhteissa. Seuraavilla määritelmillä on sama merkitys riippumatta siitä, esiintyvätkö ne yksikkö- vai monikkomuodossa.

Määritelmät

Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksia varten:

  • Tili tarkoittaa yksilöllistä tiliä, joka on luotu sinulle, jotta voit käyttää Palveluamme tai sen osia.

  • Yritys (johon viitataan tässä sopimuksessa nimellä "Yhtiö", "Me", "Me" tai "Meidän") viittaa Copycat Fragrance EU, 26 Roundhay Road, Leeds.

  • Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka verkkosivusto asettaa tietokoneellesi, mobiililaitteellesi tai mihin tahansa muuhun laitteeseen ja jotka sisältävät tiedot selaushistoriastasi kyseisellä verkkosivustolla sen monien käyttötarkoitusten ohella.

  • Maa viittaa Yhdistyneeseen kuningaskuntaan

  • Laite tarkoittaa mitä tahansa laitetta, jolla on pääsy Palveluun, kuten tietokone, matkapuhelin tai digitaalinen tabletti.

  • Henkilötiedot ovat mitä tahansa tietoa, joka liittyy tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan henkilöön.

  • Palvelu viittaa verkkosivustoon.

  • Palveluntarjoaja tarkoittaa luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, joka käsittelee tietoja Yrityksen puolesta. Se viittaa ulkopuolisiin yrityksiin tai Yhtiön palveluksessa oleviin henkilöihin helpottamaan Palvelua, tarjoamaan Palvelua Yhtiön puolesta, suorittamaan Palveluun liittyviä palveluita tai avustamaan Yritystä Palvelun käytön analysoinnissa.

  • Käyttötiedot viittaavat automaattisesti kerättyihin tietoihin, jotka on tuotettu joko Palvelun käytöstä tai itse Palvelun infrastruktuurista (esimerkiksi sivuvierailun kesto).

  • Verkkosivusto viittaa Copycat Fragrance EU:hun, johon pääsee osoitteesta https://copycatfragrances.eu

  • Sinä tarkoittaa henkilöä, joka käyttää Palvelua tai käyttää Palvelua, tai yritystä tai muuta oikeushenkilöä, jonka puolesta kyseinen henkilö käyttää Palvelua tai käyttää sitä soveltuvin osin.

Henkilötietojesi kerääminen ja käyttäminen

Kerättyjen tietojen tyypit

Henkilötiedot

Käytettäessä Palveluamme voimme pyytää sinua antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja, joita voidaan käyttää yhteydenottoon tai sinuun tunnistamiseen. Henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja voivat olla, mutta niihin rajoittumatta:

  • Sähköpostiosoite

  • Etunimi ja sukunimi

  • Puhelinnumero

  • Osoite, osavaltio, maakunta, postinumero, kaupunki

  • Käyttötiedot

Käyttötiedot

Käyttötiedot kerätään automaattisesti Palvelua käytettäessä.

Käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten laitteesi Internet-protokolla-osoitteen (esim.g IP-osoite), selaimen tyyppi, selainversio, Palvelumme sivut, joilla vierailet, vierailusi aika ja päivämäärä, näillä sivuilla käytetty aika, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnostiset tiedot.

Kun käytät Palvelua mobiililaitteella tai sen kautta, voimme kerätä automaattisesti tiettyjä tietoja, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, käyttämäsi mobiililaitteen tyyppi, mobiililaitteesi yksilöllinen tunnus, mobiililaitteesi IP-osoite. , Mobiilikäyttöjärjestelmäsi, käyttämäsi mobiili-Internet-selaimen tyyppi, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnostiikkatiedot.

Saamme myös kerätä tietoja, joita selaimesi lähettää aina, kun vierailet Palvelussamme tai kun käytät Palvelua mobiililaitteella tai sen kautta.

Seurantatekniikat ja evästeet

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita palvelumme toiminnan seuraamiseen ja tiettyjen tietojen tallentamiseen. Käytetyt seurantateknologiat ovat majakoita, tunnisteita ja komentosarjoja tiedon keräämiseen ja seurantaan sekä Palvelumme parantamiseen ja analysointiin. Käyttämiämme tekniikoita voivat olla:

  • Evästeet tai selaimen evästeet. Eväste on pieni tiedosto, joka on sijoitettu laitteellesi. Voit ohjeistaa selaimesi kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos et kuitenkaan hyväksy evästeitä, et ehkä voi käyttää kaikkia Palvelumme osia. Ellet ole muuttanut selaimesi asetuksia niin, että se kieltää evästeet, palvelumme voi käyttää evästeitä.
  • Flash-evästeet. Tietyt Palvelumme ominaisuudet voivat käyttää paikallisia tallennettuja objekteja (tai Flash-evästeitä) keräämään ja tallentamaan tietoja mieltymyksistäsi tai toiminnastasi palvelussamme. Flash-evästeitä ei hallinnoida samoilla selaimen asetuksilla kuin selaimen evästeissä käytettyjä. Lisätietoja Flash-evästeiden poistamisesta on kohdassa "Missä voin muuttaa asetuksia paikallisten jaettujen objektien poistamiseksi käytöstä tai poistamisesta?" saatavilla osoitteessa https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_Where_can_I_change_the_settings_for_disabling__or_deleting_local_shared_objects_
  • Web Beacons. Tietyt Palvelumme osiot ja sähköpostimme voivat sisältää pieniä sähköisiä tiedostoja, jotka tunnetaan verkkojäljiteinä (kutsutaan myös selkeiksi gifeiksi, pikselitunnisteiksi ja yhden pikselin GIF-tiedostoiksi), joiden avulla yritys voi esimerkiksi laskea käyttäjät, joilla on vieraili kyseisillä sivuilla tai avasi sähköpostin ja muita asiaan liittyviä verkkosivustojen tilastotietoja (esimerkiksi tietyn osion suosion tallentamista ja järjestelmän ja palvelimen eheyden tarkistamista).

Evästeet voivat olla "pysyviä" tai "istuntokohtaisia" evästeitä. Pysyvät evästeet pysyvät henkilökohtaisella tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi, kun siirryt offline-tilaan, kun taas istuntoevästeet poistetaan heti, kun suljet verkkoselaimen. Saat lisätietoja evästeistä TermsFeed-sivuston artikkelista.

Käytämme sekä istunto- että pysyviä evästeitä alla määriteltyihin tarkoituksiin:

  • Tarvittavat / välttämättömät evästeet

    Tyyppi: Istuntoevästeet

    Hallinta: Us

    Tarkoitus: Nämä evästeet ovat välttämättömiä, jotta voit tarjota sinulle verkkosivuston kautta saatavilla olevia palveluita ja jotta voit käyttää joitakin sen ominaisuuksia. Ne auttavat todentamaan käyttäjiä ja estämään käyttäjätilien vilpillisen käytön. Ilman näitä evästeitä pyytämiäsi palveluita ei voida tarjota, ja käytämme näitä evästeitä vain tarjotaksemme sinulle kyseiset palvelut.

  • Evästekäytäntö / Ilmoitus Evästeiden hyväksyminen

    Tyyppi: Pysyvät evästeet

    Hallinta: Us

    Tarkoitus: Nämä evästeet tunnistavat, ovatko käyttäjät hyväksyneet evästeiden käytön verkkosivustolla.

  • Toimintoevästeet

    Tyyppi: Pysyvät evästeet

    Hallinta: Us

    Tarkoitus: Näiden evästeiden avulla voimme muistaa valinnat, jotka teet käyttäessäsi verkkosivustoa, kuten kirjautumistietosi tai kielivalintasi. Näiden evästeiden tarkoituksena on tarjota sinulle henkilökohtaisempi kokemus ja välttää sinun tarvitse syöttää asetuksesi uudelleen aina, kun käytät verkkosivustoa.

Lisätietoja käyttämistämme evästeistä ja valinnoistasi evästeiden suhteen on evästekäytännössämme tai tietosuojakäytäntömme Evästeet-osiossa.

Henkilötietojesi käyttö

Yhtiö voi käyttää henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Palvelumme tarjoaminen ja ylläpitäminen, mukaan lukien Palvelumme käytön valvonta.

  • Tilisi hallinta: Rekisteröitymisesi hallinta Palvelun käyttäjäksi. Antamasi henkilötiedot voivat antaa sinulle pääsyn Palvelun eri toimintoihin, jotka ovat käytettävissäsi rekisteröityneenä käyttäjänä.

  • Sopimuksen täyttäminen: Ostamiesi tuotteiden, tavaroiden tai palveluiden ostosopimuksen tai minkä tahansa muun kanssamme Palvelun kautta tehdyn sopimuksen kehittäminen, noudattaminen ja toteuttaminen.

  • Ottaa yhteyttä sinuun: Ottaa yhteyttä sinuun sähköpostitse, puhelimitse, tekstiviestillä tai muilla vastaavilla sähköisen viestinnän muodoilla, kuten mobiilisovelluksen push-ilmoituksilla, jotka koskevat päivityksiä tai toiminnallisuuksiin, tuotteisiin liittyvää informatiivista viestintää tai sopimuspalvelut, mukaan lukien tietoturvapäivitykset, kun se on tarpeen tai järkevää niiden toteuttamisen kannalta.

  • Tarjoaaksemme sinulle uutisia, erikoistarjouksia ja yleistä tietoa muista tarjoamistamme tuotteista, palveluista ja tapahtumista, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin ne, jotka olet jo ostanut tai joista olet tiedustellut, ellet ole päättänyt olla vastaanottamatta sellaista tietoa.

  • Pyyntöjesi hallinta: Osallistuminen ja pyyntöjesi hallinta Meille.

  • Liiketoiminnan siirrot: Saatamme käyttää tietojasi arvioidaksemme tai toteuttaaksemme fuusiota, myyntiä, uudelleenjärjestelyä, uudelleenjärjestelyä, purkamista tai muuta osan tai koko omaisuutemme myyntiä tai siirtoa, olipa kyseessä sitten meno. koskien tai osana konkurssia, selvitystilaa tai vastaavaa menettelyä, jossa Palvelumme käyttäjistä hallussamme olevat Henkilötiedot ovat siirrettyjen varojen joukossa.

  • Muihin tarkoituksiin: Saatamme käyttää tietojasi muihin tarkoituksiin, kuten tietojen analysointiin, käyttötrendien tunnistamiseen, myynninedistämiskampanjoidemme tehokkuuden määrittämiseen sekä palveluidemme, tuotteidemme, palveluidemme, markkinointia ja kokemustasi.

Saamme jakaa henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:

  • Palveluntarjoajien kanssa: Voimme jakaa henkilötietosi Palveluntarjoajien kanssa seurataksemme ja analysoidaksemme Palvelumme käyttöä ja ottaaksemme sinuun yhteyttä.
  • Liiketoiminnan siirrot: Voimme jakaa tai siirtää henkilötietojasi sulautumisen, yrityksen omaisuuden myynnin, rahoituksen tai liiketoimintamme tai osan hankinnan yhteydessä tai neuvottelujen aikana toiselle yritykselle .
  • Yritysyhtiöiden kanssa: Saatamme jakaa tietosi tytäryhtiöidemme kanssa, jolloin edellytämme näiden tytäryhtiöiden noudattavan tätä tietosuojakäytäntöä. Osakkuusyhtiöitä ovat emoyhtiömme ja kaikki muut tytäryhtiöt, yhteisyrityskumppanit tai muut yhtiöt, joissa hallitsemme tai jotka ovat meidän kanssamme yhteisessä määräysvallassa.
  • Liikekumppaneiden kanssa: Saatamme jakaa tietosi liikekumppaneidemme kanssa tarjotaksemme sinulle tiettyjä tuotteita, palveluita tai kampanjoita.
  • Muiden käyttäjien kanssa: kun jaat henkilökohtaisia ​​tietoja tai olet muuten vuorovaikutuksessa julkisilla alueilla muiden käyttäjien kanssa, kaikki käyttäjät voivat nähdä tällaiset tiedot ja niitä voidaan jakaa julkisesti ulkopuolella.
  • Suostuksellasi: Voimme luovuttaa henkilötietojasi mihin tahansa muuhun tarkoitukseen suostumuksellasi.

Henkilötietojesi säilyttäminen

Yhtiö säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä määrin kuin se on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi jos meidän on säilytettävä tietosi soveltuvien lakien noudattamiseksi), riitojen ratkaisemiseksi ja oikeudellisten sopimustemme ja käytäntöjemme noudattamiseksi.

Yhtiö säilyttää käyttötiedot myös sisäisiä analyysejä varten. Käyttötietoja säilytetään yleensä lyhyemmän ajan, paitsi jos näitä tietoja käytetään turvallisuuden vahvistamiseen tai Palvelumme toimivuuden parantamiseen tai olemme lain mukaan velvollisia säilyttämään nämä tiedot pidempiä aikoja.

Henkilötietojesi siirto

Tietojasi, mukaan lukien henkilötietojasi, käsitellään Yhtiön toimipisteissä ja muissa paikoissa, joissa käsittelyyn osallistuvat osapuolet sijaitsevat. Se tarkoittaa, että nämä tiedot voidaan siirtää – ja niitä voidaan ylläpitää – tietokoneissa, jotka sijaitsevat osavaltiosi, provinssin, maan tai muun valtion lainkäyttöalueen ulkopuolella, jossa tietosuojalait voivat poiketa lainkäyttöalueellasi.

Suostuksesi tähän tietosuojakäytäntöön ja sen jälkeen tällaisten tietojen toimittamiseen edustaa suostumustasi kyseiseen siirtoon.

Yhtiö ryhtyy kaikkiin kohtuudella tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä henkilötietojasi siirretä organisaatiolle tai maahan, ellei käytössä ole riittävää valvontaa, mukaan lukien tietojesi ja muiden henkilötietojesi turvallisuudesta.

Henkilötietojesi paljastaminen

Liiketapahtumat

Jos yritys on osallisena sulautumisessa, yrityskaupassa tai omaisuuden myyntiin, henkilötietojasi voidaan siirtää. Ilmoitamme ennen kuin henkilötietosi siirretään, ja niihin sovelletaan erilaista tietosuojakäytäntöä.

Lainvalvonta

Tietyissä olosuhteissa yritystä voidaan vaatia luovuttamaan henkilötietojasi, jos laki niin vaatii tai viranomaisten päteviin pyyntöihin (esim.g tuomioistuin tai valtion virasto).

Muut lakivaatimukset

Yhtiö voi luovuttaa henkilötietojasi vilpittömässä mielessä, että tällainen toimenpide on tarpeen:

  • Noudata lakisääteistä velvoitetta
  • Suojaa ja puolustaa Yhtiön oikeuksia tai omaisuutta
  • Estä tai tutki mahdollista Palveluun liittyvää väärinkäyttöä
  • Suojaa Palvelun Käyttäjien tai yleisön henkilökohtainen turvallisuus
  • Suojaa oikeudelliselta vastuulta

Henkilötietojesi turvallisuus

Henkilötietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, että mikään Internetin kautta tapahtuva tiedonsiirto tai sähköinen tallennustapa ei ole 100 % turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseen, emme voi taata niiden ehdotonta turvallisuutta.

Lasten tietosuoja

Palvelumme ei koske alle 13-vuotiaita. Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja keneltäkään alle 13-vuotiaalta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja tiedät, että lapsesi on antanut meille henkilötietoja, ota meihin yhteyttä. Jos saamme tietoomme, että olemme keränneet henkilötietoja keneltä tahansa alle 13-vuotiaalta ilman vanhempien suostumusta, ryhdymme toimiin poistaaksemme nämä tiedot palvelimiltamme.

Jos meidän on luotettava suostumukseen tietojesi käsittelyn laillisena perustana ja maasi edellyttää vanhemman suostumusta, voimme vaatia vanhempasi suostumuksen ennen kuin keräämme ja käytämme tietoja.

Linkit muille verkkosivustoille

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, joita emme hallinnoi. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että tutustut jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytäntöön.

Meillä ei ole minkäänlaisia ​​kolmansien osapuolien sivustojen tai palveluiden sisältöä, tietosuojakäytäntöjä tai käytäntöjä emmekä ole vastuussa niistä.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Saamme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Ilmoitamme sinulle kaikista muutoksista julkaisemalla uuden tietosuojakäytännön tällä sivulla.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja/tai näkyvällä ilmoituksella palvelussamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme "Viimeksi päivitetty" -päivämäärän tämän tietosuojakäytännön yläosassa.

Sinua kehotetaan tarkistamaan tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta. Tämän tietosuojakäytännön muutokset tulevat voimaan, kun ne julkaistaan ​​tällä sivulla.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, voit ottaa meihin yhteyttä:

  • Sähköpostitse: daniel@copycatfragrances.co.uk

  • Vierailemalla tällä sivulla verkkosivustollamme: Copycat Fragrance EU

  • Puhelinnumerolla: 01132425996