Váš košík

tvůj vozík je prázdný

NAKUPUJTE HNED

Zásady ochrany osobních údajů GDPR

Naše zásady ochrany osobních údajů byly naposledy aktualizovány 6. září 2023.

Tyto zásady ochrany osobních údajů popisují naše zásady a postupy týkající se shromažďování, používání a zpřístupňování vašich údajů při používání služby a informují vás o vašich právech na ochranu soukromí a o tom, jak vás zákony chrání.

Vaše osobní údaje používáme k poskytování a zlepšování služby. Používáním služby souhlasíte se shromažďováním a používáním informací v souladu s těmito zásadami ochrany osobních údajů. Tyto zásady ochrany osobních údajů byly vygenerovány šablonou zásad ochrany osobních údajů GDPRTermsFeed.

Výklad a definice

Výklad

Slova, jejichž počáteční písmeno je velké, mají význam definovaný za následujících podmínek. Následující definice mají stejný význam bez ohledu na to, zda se vyskytují v jednotném nebo množném čísle.

Definice

Pro účely těchto Zásad ochrany osobních údajů:

  • "Účet" znamená jedinečný účet vytvořený pro vás pro přístup k naší službě nebo částem naší služby.

  • "Společnost" (v této smlouvě dále uváděno jako "společnost", "my", "nás" nebo "naše") odkazuje na Copycat Fragrance EU

    Pro účely GDPR je Společnost Správcem údajů.

  • "Země" označuje Spojené království.

  • "Soubory cookie" jsou malé soubory, které webová stránka ukládá do vašeho počítače, mobilního zařízení nebo jakéhokoli jiného zařízení a obsahují podrobnosti o vaší historii procházení na těchto webových stránkách mezi mnoha způsoby použití.

  • „Správce údajů“ pro účely GDPR (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) označuje Společnost jako právnickou osobu, která sama nebo společně s jinými určuje účely a prostředky zpracování Osobní data.

  • "Zařízení" znamená jakékoli zařízení, které má přístup ke Službě, jako je počítač, mobilní telefon nebo digitální tablet.

  • "Osobní údaje" jsou jakékoli informace, které se týkají identifikované nebo identifikovatelné osoby.

    Pro účely GDPR osobní údaje znamenají jakékoli informace, které se vás týkají, jako je jméno, identifikační číslo, údaje o poloze, online identifikátor nebo jeden či více faktorů specifických pro fyzické, fyziologické, genetické, duševní, ekonomické, kulturní nebo sociální identitu.

  • "Služba" odkazuje na webovou stránku.

  • "Poskytovatel služeb" znamená jakoukoli fyzickou nebo právnickou osobu, která zpracovává údaje jménem Společnosti. Týká se společností třetích stran nebo jednotlivců zaměstnaných Společností, aby usnadnili Službu, poskytli Službu jménem Společnosti, poskytli služby související se Službou nebo pomohli Společnosti analyzovat, jak se Služba používá.
    Pro účely GDPR jsou poskytovatelé služeb považováni za zpracovatele dat.

  • "Údaje o používání" odkazují na data shromážděná automaticky, buď generovaná používáním Služby, nebo ze samotné infrastruktury Služby (například doba trvání návštěvy stránky).

  • "Webové stránky" odkazují na Copycat Fragrance EU, přístupné z https://copycatfragrances.eu

  • „Vy“ znamená jednotlivce, který přistupuje ke Službě nebo ji používá, případně společnost či jiný právní subjekt, jehož jménem tato osoba ke Službě přistupuje nebo ji používá.

    Podle GDPR (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) můžete být označováni jako subjekt údajů nebo jako uživatel jako jednotlivec používající službu.

Shromažďování a používání vašich osobních údajů

Typy shromažďovaných dat

Osobní údaje

Při používání naší služby vás můžeme požádat, abyste nám poskytli určité osobní údaje, které lze použít ke kontaktování nebo identifikaci. Osobně identifikovatelné informace mohou mimo jiné zahrnovat:

  • E-mailová adresa

  • Jméno a příjmení

  • Telefonní číslo

  • Adresa, stát, provincie, PSČ, město

  • Údaje o použití

Údaje o využití

Údaje o používání se shromažďují automaticky při používání služby.

Údaje o používání mohou zahrnovat informace, jako je adresa internetového protokolu vašeho zařízení (např.G IP adresa), typ prohlížeče, verze prohlížeče, stránky naší Služby, které navštívíte, čas a datum Vaší návštěvy, čas strávený na těchto stránkách, jedinečné identifikátory zařízení a další diagnostická data.

Když ke Službě přistupujete z mobilního zařízení nebo prostřednictvím mobilního zařízení, můžeme automaticky shromažďovat určité informace, včetně, ale nikoli výhradně, typu používaného mobilního zařízení, jedinečného ID vašeho mobilního zařízení, IP adresy vašeho mobilního zařízení. , Váš mobilní operační systém, typ mobilního internetového prohlížeče, který používáte, jedinečné identifikátory zařízení a další diagnostická data.

Můžeme také shromažďovat informace, které váš prohlížeč odesílá, kdykoli navštívíte naši Službu nebo když ke Službě přistupujete z mobilního zařízení nebo prostřednictvím mobilního zařízení.

Technologie sledování a soubory cookie

Používáme soubory cookie a podobné technologie sledování ke sledování aktivity na naší službě a ukládání určitých informací. Používané technologie sledování jsou majáky, značky a skripty ke shromažďování a sledování informací a ke zlepšování a analýze naší služby. Technologie, které používáme, mohou zahrnovat:

  • Soubory cookie nebo soubory cookie prohlížeče. Soubor cookie je malý soubor umístěný na vašem zařízení. Svému prohlížeči můžete dát pokyn, aby odmítl všechny soubory cookie nebo aby uvedl, kdy se soubor cookie odesílá. Pokud však cookies nepřijmete, možná nebudete moci používat některé části naší Služby. Pokud jste neupravili nastavení svého prohlížeče tak, aby odmítal soubory cookie, může naše služba používat soubory cookie.
  • Web Beacons. Některé části naší služby a naše e-maily mohou obsahovat malé elektronické soubory známé jako web beacons (také označované jako čisté gify, pixelové značky a jednopixelové gify), které společnosti umožňují například počítat uživatele, kteří mají navštívili tyto stránky nebo otevřeli e-mail a pro další související statistiky webových stránek (například záznam oblíbenosti určité sekce a ověření integrity systému a serveru).

Cookies mohou být „trvalé“ nebo „relační“ soubory cookie. Trvalé soubory cookie zůstávají ve vašem osobním počítači nebo mobilním zařízení, když přejdete do režimu offline, zatímco soubory cookie relace jsou odstraněny, jakmile zavřete webový prohlížeč.

Používáme soubory cookie relace i trvalé soubory cookie pro účely uvedené níže:

  • Nezbytné / základní soubory cookie

    Typ: Soubory cookie relace

    Spravuje: Us

    Účel: Tyto soubory cookie jsou nezbytné k tomu, aby vám mohly poskytovat služby dostupné prostřednictvím webové stránky a aby vám umožnily používat některé její funkce. Pomáhají při ověřování uživatelů a zabraňují podvodnému používání uživatelských účtů. Bez těchto souborů cookie nelze poskytovat služby, o které jste požádali, a tyto soubory cookie používáme pouze k tomu, abychom vám tyto služby poskytli.

  • Zásady používání souborů cookie / Cookies pro přijetí oznámení

    Typ: Trvalé soubory cookie

    Spravuje: Us

    Účel: Tyto soubory cookie identifikují, zda uživatelé přijali používání souborů cookie na webových stránkách.

  • Funkční soubory cookie

    Typ: Trvalé soubory cookie

    Spravuje: Us

    Účel: Tyto soubory cookie nám umožňují zapamatovat si volby, které provedete při používání webové stránky, jako je zapamatování si přihlašovacích údajů nebo jazykových preferencí. Účelem těchto souborů cookie je poskytnout vám osobnější zkušenost a vyhnout se tomu, abyste museli znovu zadávat své preference pokaždé, když použijete webové stránky.

  • Sledovací a výkonové soubory cookie

    Typ: Trvalé soubory cookie

    Spravuje: Třetí strany

    Účel: Tyto soubory cookie se používají ke sledování informací o návštěvnosti webu a o tom, jak uživatelé web používají. Informace shromážděné prostřednictvím těchto souborů cookie vás mohou přímo nebo nepřímo identifikovat jako jednotlivého návštěvníka. Je to proto, že shromážděné informace jsou obvykle spojeny s pseudonymním identifikátorem spojeným se zařízením, které používáte k přístupu na web. Tyto soubory cookie můžeme také použít k testování nových stránek, funkcí nebo nových funkcí webových stránek, abychom viděli, jak na ně naši uživatelé reagují.

Další informace o souborech cookie, které používáme, a vašich volbách týkajících se souborů cookie naleznete v našich Zásadách používání souborů cookie nebo v části o souborech cookie v našich Zásadách ochrany osobních údajů.

Použití vašich osobních údajů

Společnost může používat osobní údaje pro následující účely:

  • Poskytovat a udržovat naši službu, včetně sledování používání naší služby.

  • Pro správu vašeho účtu: pro správu vaší registrace jako uživatele služby. Osobní údaje, které poskytnete, vám mohou poskytnout přístup k různým funkcím Služby, které máte jako registrovaný uživatel k dispozici.

  • Pro plnění smlouvy: vývoj, dodržování a plnění kupní smlouvy na produkty, položky nebo služby, které jste zakoupili, nebo jakékoli jiné smlouvy s námi prostřednictvím služby.

  • Kontaktování: Kontaktování e-mailem, telefonními hovory, SMS nebo jinými ekvivalentními formami elektronické komunikace, jako jsou push notifikace mobilní aplikace týkající se aktualizací nebo informativní komunikace související s funkcemi, produkty nebo smluvní služby, včetně aktualizací zabezpečení, pokud je to nutné nebo přiměřené pro jejich implementaci.

  • Poskytovat vám novinky, speciální nabídky a obecné informace o dalším zboží, službách a událostech, které nabízíme a které jsou podobné těm, které jste si již zakoupili nebo na které jste se dotazovali, pokud jste se nerozhodli nepřijímat takové informace.

  • Správa vašich požadavků: Účast a správa vašich požadavků na nás.

  • Pro převody podniků: Vaše údaje můžeme použít k vyhodnocení nebo provedení fúze, odprodeje, restrukturalizace, reorganizace, zrušení nebo jiného prodeje nebo převodu některých nebo všech našich aktiv, ať už jako probíhajících obavy nebo v rámci konkurzního, likvidačního nebo podobného řízení, ve kterém jsou osobní údaje, které máme o uživatelích našich služeb, mezi převedeným majetkem.

  • Pro jiné účely: Vaše informace můžeme použít k jiným účelům, jako je analýza dat, identifikace trendů používání, určování účinnosti našich propagačních kampaní a hodnocení a zlepšování našich služeb, produktů, služeb, marketing a vaše zkušenosti.

Vaše osobní údaje můžeme sdílet v následujících situacích:

  • S poskytovateli služeb: Vaše osobní údaje můžeme sdílet s poskytovateli služeb, abychom mohli sledovat a analyzovat používání naší služby za účelem zpracování plateb, abychom vás mohli kontaktovat.
  • Pro převody podniků: Vaše osobní údaje můžeme sdílet nebo převádět v souvislosti s nebo během jednání o jakékoli fúzi, prodeji aktiv společnosti, financování nebo akvizici celého našeho podniku nebo jeho části jiné společnosti. .
  • S přidruženými společnostmi: Můžeme sdílet vaše informace s našimi přidruženými společnostmi, v takovém případě budeme od těchto přidružených společností vyžadovat, aby dodržovaly tyto zásady ochrany osobních údajů. Přidružené společnosti zahrnují naši mateřskou společnost a jakékoli další dceřiné společnosti, partnery ve společném podniku nebo jiné společnosti, které kontrolujeme nebo které jsou pod společnou kontrolou s námi.
  • S obchodními partnery: Můžeme sdílet vaše údaje s našimi obchodními partnery, abychom vám mohli nabízet určité produkty, služby nebo propagační akce.
  • S ostatními uživateli: když sdílíte osobní údaje nebo jinak komunikujete ve veřejných prostorách s jinými uživateli, mohou být tyto informace zobrazeny všem uživatelům a mohou být veřejně distribuovány mimo.
  • S vaším souhlasem: Vaše osobní údaje můžeme s vaším souhlasem zpřístupnit pro jakýkoli jiný účel.

Uchovávání vašich osobních údajů

Společnost bude uchovávat vaše osobní údaje pouze po dobu nezbytně nutnou pro účely stanovené v těchto zásadách ochrany osobních údajů. Vaše osobní údaje budeme uchovávat a používat v rozsahu nezbytném pro splnění našich zákonných povinností (například pokud jsme povinni uchovávat vaše údaje v souladu s platnými zákony), řešení sporů a vymáhání našich právních dohod a zásad.

Společnost bude také uchovávat údaje o použití pro účely interní analýzy. Údaje o používání jsou obecně uchovávány po kratší dobu, s výjimkou případů, kdy jsou tyto údaje používány k posílení zabezpečení nebo ke zlepšení funkčnosti naší služby nebo kdy jsme ze zákona povinni uchovávat tyto údaje po delší dobu.

Přenos vašich osobních údajů

Vaše informace, včetně Osobních údajů, jsou zpracovávány v provozních kancelářích Společnosti a na jakýchkoli dalších místech, kde se nacházejí strany zúčastněné na zpracování. Znamená to, že tyto informace mohou být přeneseny – a udržovány na – počítačích umístěných mimo váš stát, provincii, zemi nebo jinou vládní jurisdikci, kde se zákony na ochranu dat mohou lišit od zákonů vaší jurisdikce.

Váš souhlas s těmito Zásadami ochrany osobních údajů následovaný odesláním takových informací představuje váš souhlas s tímto převodem.

Společnost učiní veškerá přiměřeně nezbytná opatření, aby zajistila, že s vašimi údaji bude zacházeno bezpečně a v souladu s těmito Zásadami ochrany osobních údajů a že nedojde k žádnému přenosu vašich osobních údajů do organizace nebo země, pokud nebudou zavedeny odpovídající kontroly, včetně zabezpečení Vašich údajů a dalších osobních údajů.

Zveřejnění vašich osobních údajů

Obchodní transakce

Pokud je společnost zapojena do fúze, akvizice nebo prodeje aktiv, mohou být vaše osobní údaje převedeny. Než budou vaše osobní údaje přeneseny a budou podléhat jiným Zásadám ochrany osobních údajů, upozorníme vás.

Vymáhání práva

Za určitých okolností může být společnost povinna zveřejnit vaše osobní údaje, pokud to vyžaduje zákon nebo v reakci na platné žádosti orgánů veřejné moci (např.G soud nebo vládní agentura).

Další právní požadavky

Společnost může zveřejnit vaše osobní údaje v dobré víře, že taková akce je nezbytná pro:

  • Dodržujte zákonnou povinnost
  • Chránit a bránit práva nebo majetek společnosti
  • Zabraňte nebo prošetřete možné pochybení v souvislosti se Službou
  • Chraňte osobní bezpečnost uživatelů služby nebo veřejnosti
  • Chraňte se před právní odpovědností

Zabezpečení vašich osobních údajů

Bezpečnost vašich osobních údajů je pro nás důležitá, ale pamatujte, že žádný způsob přenosu přes internet nebo způsob elektronického ukládání není 100% bezpečný. I když se snažíme používat komerčně přijatelné prostředky k ochraně vašich osobních údajů, nemůžeme zaručit jejich absolutní bezpečnost.

Podrobné informace o zpracování vašich osobních údajů

Poskytovatelé služeb, které využíváme, mohou mít přístup k vašim osobním údajům. Tito dodavatelé třetích stran shromažďují, ukládají, používají, zpracovávají a přenášejí informace o vaší aktivitě v naší službě v souladu s jejich Zásadami ochrany osobních údajů.

Analytika

K monitorování a analýze používání naší služby můžeme využívat poskytovatele služeb třetích stran.

E-mailový marketing

Vaše osobní údaje můžeme použít k tomu, abychom vás kontaktovali s informačními bulletiny, marketingovými nebo propagačními materiály a dalšími informacemi, které by vás mohly zajímat. Můžete se odhlásit z přijímání jakékoli nebo všech těchto sdělení od nás pomocí odkazu pro zrušení odběru nebo pokynů uvedených v jakémkoli e-mailu, který zašleme, nebo nás kontaktujete.

Ochrana osobních údajů GDPR

Právní základ pro zpracování osobních údajů podle GDPR

Osobní údaje můžeme zpracovávat za následujících podmínek:

  • Souhlas: Udělili jste souhlas se zpracováním osobních údajů pro jeden nebo více konkrétních účelů.
  • Plnění smlouvy: Poskytnutí osobních údajů je nezbytné pro plnění smlouvy s vámi a/nebo pro plnění jakýchkoli předsmluvních závazků z ní.
  • Právní povinnosti: Zpracování osobních údajů je nezbytné pro splnění právní povinnosti, které se na Společnost vztahuje.
  • Životně důležité zájmy: Zpracování osobních údajů je nezbytné k ochraně vašich životně důležitých zájmů nebo jiných fyzických osob.
  • Veřejné zájmy: Zpracování osobních údajů souvisí s úkolem, který je prováděn ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci svěřené Společnosti.
  • Oprávněné zájmy: Zpracování osobních údajů je nezbytné pro účely oprávněných zájmů sledovaných Společností.

Společnost v každém případě ráda pomůže objasnit konkrétní právní základ, který se na zpracování vztahuje, a to zejména, zda je poskytnutí Osobních údajů zákonným nebo smluvním požadavkem nebo požadavkem nezbytným k uzavření smlouvy.

Vaše práva podle GDPR

Společnost se zavazuje respektovat důvěrnost vašich osobních údajů a zaručit, že můžete uplatnit svá práva.

Na základě těchto Zásad ochrany osobních údajů a ze zákona, pokud se nacházíte v EU, máte právo:

  • Požádejte o přístup ke svým osobním údajům. Právo na přístup, aktualizaci nebo vymazání informací, které o vás máme. Kdykoli je to možné, můžete přistupovat ke svým osobním údajům, aktualizovat je nebo požadovat jejich vymazání přímo v sekci nastavení vašeho účtu. Pokud nejste schopni provést tyto akce sami, kontaktujte nás, abychom vám pomohli. To vám také umožňuje obdržet kopii osobních údajů, které o vás uchováváme.
  • Požádejte o opravu osobních údajů, které o vás uchováváme. Máte právo na opravu jakýchkoli neúplných nebo nepřesných informací, které o vás máme.
  • Námitka proti zpracování Vašich osobních údajů. Toto právo existuje tam, kde se spoléháme na oprávněný zájem jako právní základ pro naše zpracování a existuje něco o vaší konkrétní situaci, kvůli které chcete vznést námitku proti našemu zpracování vašich osobních údajů z tohoto důvodu. Máte také právo vznést námitku tam, kde zpracováváme Vaše osobní údaje pro účely přímého marketingu.
  • Požádejte o vymazání vašich osobních údajů. Máte právo nás požádat o vymazání nebo odstranění Osobních údajů, pokud neexistuje žádný dobrý důvod, abychom je nadále zpracovávali.
  • Požádejte o přenos vašich osobních údajů. Poskytneme Vám nebo Vámi zvolené třetí straně Vaše osobní údaje ve strukturovaném, běžně používaném, strojově čitelném formátu. Vezměte prosím na vědomí, že toto právo se vztahuje pouze na automatizované informace, k jejichž použití jste nám původně poskytli souhlas nebo kde jsme tyto informace použili k plnění smlouvy s vámi.
  • Odvolat svůj souhlas. Máte právo odvolat svůj souhlas s používáním vašich osobních údajů. Pokud svůj souhlas odvoláte, možná vám nebudeme moci poskytnout přístup k určitým konkrétním funkcím Služby.

Uplatnění vašich práv na ochranu osobních údajů GDPR

Svá práva na přístup, opravu, zrušení a námitku můžete uplatnit tak, že nás kontaktujete. Vezměte prosím na vědomí, že vás můžeme požádat, abyste ověřili svou totožnost, než na takové požadavky odpovíme. Pokud podáte žádost, pokusíme se vám co nejdříve odpovědět.

Máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů ohledně našeho shromažďování a používání vašich osobních údajů. Pro více informací, pokud se nacházíte v Evropském hospodářském prostoru (EHP), kontaktujte prosím svůj místní úřad pro ochranu údajů v EHP.

Soukromí dětí

Naše služba neoslovuje nikoho mladšího 13 let. Vědomě neshromažďujeme osobní údaje od nikoho mladšího 13 let. Pokud jste rodič nebo opatrovník a víte, že nám Vaše dítě poskytlo osobní údaje, kontaktujte nás prosím. Pokud zjistíme, že jsme shromáždili osobní údaje od kohokoli mladšího 13 let bez ověření souhlasu rodičů, podnikneme kroky k odstranění těchto informací z našich serverů.

Pokud se musíme spoléhat na souhlas jako právní základ pro zpracování vašich údajů a vaše země vyžaduje souhlas rodiče, můžeme před shromažďováním a používáním těchto informací vyžadovat souhlas vašeho rodiče.

Odkazy na jiné webové stránky

Naše služba může obsahovat odkazy na jiné webové stránky, které neprovozujeme. Pokud kliknete na odkaz třetí strany, budete přesměrováni na stránky této třetí strany. Důrazně vám doporučujeme, abyste si prostudovali Zásady ochrany osobních údajů každé stránky, kterou navštívíte.

Nemáme žádnou kontrolu a nepřebíráme žádnou odpovědnost za obsah, zásady ochrany osobních údajů nebo postupy jakýchkoli stránek nebo služeb třetích stran.

Změny těchto zásad ochrany osobních údajů

Naše zásady ochrany osobních údajů můžeme čas od času aktualizovat. O jakýchkoli změnách vás budeme informovat zveřejněním nových Zásad ochrany osobních údajů na této stránce.

Dáme vám vědět e-mailem a/nebo nápadným oznámením v naší službě, než změna nabude účinnosti, a aktualizujeme datum „Poslední aktualizace“ v horní části těchto Zásad ochrany osobních údajů.

Doporučujeme pravidelně kontrolovat tyto Zásady ochrany osobních údajů kvůli případným změnám. Změny těchto Zásad ochrany osobních údajů jsou účinné, když jsou zveřejněny na této stránce.

Kontaktujte nás

Pokud máte jakékoli dotazy k těmto Zásadám ochrany osobních údajů, můžete nás kontaktovat:

  • Návštěvou této stránky na našem webu: https://copycatfragrances.eu
  • Zasláním e-mailu: daniel@copycatfragrances.co.uk